Феновете вече знаят, но припомняме: колоритният DJ Shantel застава зад пулта в Sofia Live Club на 29 март! Създателят на хитовете "Disko Partizani” и “Disko Boy” е подготвил за феновете си шеметен DJ сет с "гангстерски" хитове от 20-те и 60-те години на миналия век. Забавлението е гарантирано!

А искаш ли да си гарантираш участие в купона? Включи се в играта на btvnews.bg и Sofia Live Club и спечели двойна покана за събитието!

Правилата:

От днес – 21 март, до 23 март включително (3 дни) на btvnews.bg ще публикуваме по една видео на Shantel и въпрос към него. Всеки ден най-наблюдателният и най-бързият от вас ще печели по една двойна покана за гостуването на Shantel в Sofia Live Club на 29 март. Очакваме отговорите на дневния ни въпрос на [email protected] (Subject/Относно: Игра Shantel).

ВАЖНО! Освен верните отговори на видеозагадките, ще очакваме да ни изпратиш трите си имена и телефон за връзка, за да можем да се свържем с теб, ако печелиш. Имената на победителите ще бъдат обявявани с обявяването на всеки следващ въпрос, а името на последния победител ще стане ясно в неделя – 24 март.

ЗАБЕЛЕЖКА! Ако не си от София, организаторите на играта не се ангажират с поемането на транспортни разходи и престой в столицата за концерта. Естествено, можеш да участваш в играта, но ще трябва сам да си осигуриш пътуването и престоя в София.

Започваме с първата видеозагадка:

Приблизително по средата на прикаченото видео на "Disko Boy" се появява симпатичен нов герой с бяла блуза, син панталон и черно палто с качулка. Той е нахилен и танцува с помощта на един от другите герои в клипа. Какво е той?

Най-бързият печели! Изпрати ни верен отговор на [email protected] сега!