Red Bull Thre3Style (Тристайл) e международно състезание, което търси най-техничните и оригинални като звук диджеи, които умеят да развълнуват публиката и да създадат настроение с музикалния си сет.

По правило, музикалните стилове трябва да са най-малко три, което показва доколко диджеите са креативни и оригинални и умеят да „вдигнат“ почитателите на клубната парти музика.

За втори път в България, търсим най-добрият, който да представи българската DJ сцена на Световния финал в Баку, Азърбейджан (1-6 септември).

За Националния ни финал на 25.04 се класират 6 диджея от различни градове и това са: Мария Панева, Miss Party – Бургас, Николай Атанасов, DJ Scrooge - София, Георги Пенков, DJ George – София, Марко Божков, DJ Marco Bocka – Пазарджик, Атанас Петков, DJ Nasko – София и Марио Йорданов, DJ Mario от Русе, който е и миналогодишният победител от състезанието!

Журито тази година се разширява с един много специален гост, който ще подари на публиката и DJ сет на живо известния американски диджей, продуцент (и поет) от Ню Йорк: Рич Медина. За последното десетилетие Медина се е установил на върха на музикалната сцена на Филаделфия (или както казват на кратко-Philly).Рич Медина е един „възрожденец”, ясно изразителен изпълнител и „dirty” диджей, който върви „рамо до рамо” с най-добрите музиканти, и който ще превърне вашата вечер в едно неповторимо и незабравимо, музикално, танцувално и душевно преживяване. Изборът определя човека– с това мото Рич Медина живее и трансформира слушането на музика на милиони хора по света.

Останалите членове, на които се доверяваме за избора най-оригинален и техничен DJ са: Досю Амуджев /Groovy Sessions/, DJ Steven /Metropolis/, Илин Гривишки DJ ILKO /Magnetik Music/,

 

ПРОГРАМА 25.04, петък, Sofia Live Club

22:00 часа – откриване, музикален сет на DJ Ilko.

Водещи: Ясен Петров /Metropolis/ и Досю Амуджeв /Groovy Sessions/

MC: LEXUS Michael Fleming

23:00 – Тристайл състезатели – 6 диджея правят своя сет от 15 мин.

00:45 - Резултати и награждаване на победителя

01:00 - RICH MEDINA DJ SET