Нора Джоунс ще изпълни номинираната си за "Оскар" песен "Everybody Needs a Best Friend" от комедията "Приятелю, Тед" на церемонията по връчването на най-престижните отличия в киното, съобщи Контактмюзик. Това ще бъде първата изява на 33-годишната певица на сцената на "Оскар"-ите.

Парчето "Everybody Needs a Best Friend" в изпълнение на НораДжоунс е по музика на Уолтър Мърфи и текст на Сет Макфарлан, който ще бъде водещ на церемонията.

"Много се забавлявах, докато записвахме със Сет, след което бях очарована да разбера, че песента е номинирана за "Оскар". Да пея на подобно събитие, на което моят приятел ще бъде водещ, е уникално по рода си преживяване", споделя певицата.

Миналата седмица бе оповестено, че на шоуто британската соулдива Адел ще изпълни тематичното парче "Skyfall" от най-новия филм "007 координати: Скайфол" от поредицата за Джеймс Бонд.

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 85-и път на церемония в Лос Анджелис на 24 февруари.

Не забравяйте, че в продължение на един месец - февруари, по повод предстоящата церемония на престижните отличия, bTV Cinema посвещава филмовата си програма на наградите "Оскар". Вижте заглавията в "Месеца на "Оскар"-ите" по bTV Cinema>>>