Концертът на La Phaze в София наближава! Броени дни остават до гостуването на французите у нас – 24 март в клуб MIXTAPE 5.

Както стана ясно по-рано днес, Ерол от Wickeda, Лъчо от Q-Check&La Muchedumbre и Сърмата Хари ще подгреят меломаните преди на сцената в MIXTAPE 5 да се качат La Phaze.

И защото добрите новини никога не са достатъчно, ето ви още една: в продължение на 4 дни (от днес – 16 март, до понеделник – 19 март), btvnews.bg дава шанс на феновете на La Phaze да си спечелят пропуск за концерта на триото!

Всеки ден ще ви задаваме по един въпрос, свързан със събитието, и ще очакваме от вас по най-бързия начин да ни отговорите вярно на [email protected]. Първият, изпратил верен отговор на въпроса за деня, печели възможността да гледа любимците си на живо! Дневните победители ще бъдат обявявани заедно с всеки нов въпрос в играта. В понеделник ще имаме специална изненада за вас, а във вторник – 20 март, ще обявим имената на всички победители.

ВАЖНО!!!: Не забравяйте, освен отговорите на въпросите в играта, да ни изпратите и трите си имена, както и телефон, за да се свържем с вас, при необходимост!

Да започваме!

Въпрос 1: Как се нарича стилът, чийто основатели са La Phaze?
- джънгъл
- пънгъл
- гарфънкъл

Очакваме отговорите ви на [email protected]!

Успех!