Българските фенове на Bon Jovi се готвят да отпразнуват рождения ден на фронтена на любимата си банда. Джон Бон Джоуви става на 51-а на 2 март. На тази дата, точно в 20:45 часа, когато е роден рокаджията, всеки фен на групата ще поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi! Инициативата е на фен клуба на бандата в България, а идеята е във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи някоя от емблематичните песни на групата - "Blaze Of Glory", "It’s My Life" или "Because We Can". Така феновете ще отдадат заслуженото на любимия фронтмен и ще се позабавляват с музиката на легендарната банда. За да бъде празникът такъв и за съседите обаче, поздравът ще бъде само с една песен.

Партитата, свързани с предстоящия концерт на Bon Jovi у нас, също продължават. Вече се проведоха три кръга от Bon Jovi караоке турнир в София и Бургас. Следва парти в клуб "Полинеро" в Пловдив на 23 март, съпътствано от караоке. Последният кръг на караоке турнира ще е на 26 март в клуб RockIt в София, а финалът е на 26 април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг на концерта.

Bon Jovi ще свирят у нас на 14 май на Националния стадион "Васил Левски" в София. Билети можете да намерите в мрежата на Еventim.