На 20 септември в клуб Stage 51 в Пловдив ще се състои официалното парти на Нощта на музеите и галериите. Тази година партито ще събере на едно място микс от интересни чуждестранни и български артисти.

Специално за събитието у нас пристигат белгийският диждей и радио водещ Lefto и британският продуцент Ossie. От българска страна те ще делят една сцена с основателите на клубната вечер ReelFeel - диджей дуото Sirius & Methodikal.

След визитата си в столицата миналата година, белгиецът Lefto се завръща на родна земя, за да вземе участие в Нощта на музеите и галериите. На 20-ти септември, той отново ще ни пренесе в различните световни музикални измерения. Всеки слушал радио предаването му или имал щастието да го гледа на живо, знае, че няма забранени стилове в неговите сетове. Те са невероятна смесица от hip hop, house, dubstep, tropical, rap, disco и какво ли още не. Всичко това ще чуем със сигурност по време на визитата му Пловдив, а изненади със сигурност ще има, остава само да разберем какви ще бъдат те.

Koмпания на Lefto ще му прави един от новите талантливи британски продуценти – Ossie. Той нашумя през последните години с редица парчета издадени от редица знакови лейбъли. Ossie e един от артистите, който адекватно представя моментната английска клубна сцена, комбинирайки по ефикасен начин uk, garage, funky house, afro и dubstep. Редовен участник във фестивали като Outlook, Dimensions, както и в клубната вечер на Benji B Deviation, Ossie със сигурност се нарежда в графата на перспективните продуценти и диджеи, идващи от Острова.

Българските представители Sirius & Methodikal са имената, отговорни за създаването и развитието на клубната вечер ReelFeel, както и за редица други музикални събития в София и в страната. Техните диджей сетовете винаги са динамични и уникални и носят духа на иновативното и авангардното.