За четвърта поредна година D2 ще зарадват феновете си с Коледен концерт в дните преди големия християнски празник. Концертът е на 21 декември в клуб Mixtape 5.

По традиция момчетата от бандата са поканили артисти, с които активно са работили през изминалата година, да се присъединят към тях на сцената. Специални гости на тазгодишния Коледен концерт на D2 ще бъдат Стенли и Дани Ганчев от Тангра.

D2 и гостите ще изпълнят заедно класиките "Жулиета”, "Оловният войник” и "Бъди какъвто си”. D2 са подготвили и своя версия на култовата песен на Тангра "Черно-бяла снимка". Групата подготвя и ударен сет от собствените си хитове, който ще бъде малко над 2 часа и ще представи всички лица на бандата.

Другата голяма изненада за феновете ще бъде премиерата на два нови видеоклипа на D2 преди концерта – unplugged версия на парчето "Секс, лъжи и музика” и видео към новата песен "Deadman".

Подгряващи групи ще бъдат победителите в конкурса за най-добра училищна група “Голямото междучасие” Downer Kill, и CRUSH - победителите на фестивала за авторска рок песен "Силата на Рока".

Вратите на Mixtape 5 отворят в 21:00 часа. Билети за събитието на цена от 10 лв. можете да намерите в мрежата на Ticketstream, а на входа цената е 15 лв.