Четирима братя на Майкъл Джексън – Марлон, Джърмейн, Тито и Джаки, се готвят да застанат пред микрофоните и да изпълнят песента "Can't Let Her Get Away", която Джако бе включил в албума си "Dangerous". Ако са с дълги прически и са облечени в сини костюми, всичко ще е като през 1977 г., когато бяха част от групата "Джексън 5".

Близо три години след смъртта на Майкъл четиримата му братя се готвят да се завърнат на сцената като "Джексънс". Това обаче няма да е лесно. "Братята ми не знаят, но аз плаках по време на репетициите”, заяви Джърмейн.

Четиримата братя стартират турнето си "Unity" днес, 5 дни преди тригодишнината от смъртта на Майкъл Джексън от свръхдоза от анестетика пропофол на 25 юни 2009 г. "За мен това е като едногодишен цикъл, който не ми влияе особено, защото съм под въздействието му всеки ден, допълни Марлон. Просто свикваш с него. Понякога се събуждам и си казвам – "Не мога да повярвам, че брат ми не е сред нас"."

След смъртта на Майкъл четиримата му братя се появиха в риалити шоуто "The Jacksons: A Family Dynasty". Джърмейн поясни, че братята искали да се съберат от години, но след смъртта на Майкъл им било нужно време, за да преодолеят мъката по тази загуба.

Турнето на "Джексънс" започва в Онтарио, Канада и е планирано да приключи на 29 юли с концерт в Снокалми, щата Вашингтон. Концерти ще бъдат изнесени също във "Фокс тиътър" в Детройт, "Грийк тиътър" в Лос Анджелис и "Аполо тиътър" в Харлем, където "Джексън 5" печелят конкурс за таланти, преди да станат известни.