Две седмици преди дългоочаквания концерт на Brand New Heavies в София, от бандата разкриха подробности за това какво можем да очакваме от събитието. На сцената в зала 3 на НДК на 24 април българските фенове на бандата ще чуят няколко еклузивни нови версии на хитове "Never Stop", "You Are The Universe" и "Dream on Dreamer", композирани специално за турнето им.

Brand New Heavies ще представят и новата си вокалистка - магнетичната Хани Ларошел (Honey Larochelle).

Зала 3 на НДК ще бъде трансформирана в голям диско клуб. Ще бъдат изградени два огромни интерактивни бара, на които меломаните ще могат да охладят джаз и фънк емоциите. В залата ще има и две VIP ложи отляво и дясно на сцената със седящи места и разбира се огромно пространство за танци пред Brand New Heavies, които категорично заявяват, че са жадни да излязат и свирят на живо отново пред българската публик.

Билетите “Ранно Пиле” са изчерпани, но за да бъде изживяването максимално с вашите приятели, колеги и любими хора, от EventEase ще ви подарят по един за всеки 3 закупени билета, ако ги резервирате и закупите чрез телeфон: 0886 33 33 67

На предварителна продажба (до 22 aприл) билетите са 40 лв. в мрежата на Eventim.bg. Билети седящи в VIP Ложа: 50 лв.

Събитието е за лица навършили 18 г.

Отваряне на вратите на Зала 3: 19.00 часа.