От днес – 8 април, феновете на Jessie J и Jamiroquai могат да закупят билети за първите им концерти в България. Звездите, които идват у нас за първото издание на Symphonics’ Concerts, ще стъпят на родна територия в края на юни.

Билетите за концерта на Jamiroquai в "Арена Армеец" на 28 юни са на цени от 60 лева, 70 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева.

Феновете на Jessie J могат да видят любимката си на 29 юни на българска земя срещу билет от 70 лева, 80 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева.

Меломаните, които закупят билети и за двете събития, ще получат ваучер за безплатна консумация по време на събитията, чиято стойност и детайли ще бъдат обявени скоро.

Организаторите на Symphonics’ Concerts сключиха споразумение с банка Тексим, чрез която се дава ексклузивна възможност за микрокредитиране, така че посетителите на събитията да могат на разплащателен принцип да закупят своите билети с минимална месечна вноска от 20 лева и максимална – от 60 лева.

При евентуално добавяне на още един ден към поредицата с концерти, което Symphonics Entertainment вече обмислят, закупилите билети и за двете предишни вечери ще получат отстъпка за третия концерт.

Билетите и за двете участия се разпространяват в мрежата на Tixgate и неговите партньори, касите на EasyPay, както и онлайн в мрежата на Epay.