Българската банда Alley Sin ще подгрее публиката преди концерта на Slash в София на 4 февруари.

Родните музиканти ще се качат на сцената в зала Фестивална в 20:00ч. и в продължение на 40 минути ще вдигнат градуса на настроението със здрав рок, за да подготвят публиката за изпълнението на Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators.

Билетите за концерта на 4 февруари вече са на привършване. Ограничени количества все още могат да се намерят в Билетен център НДК, мрежата на Ticketpro в цялата страна и онлайн на адрес www.ticktpro.bg.

За Alley Sin:

Бандата Alley Sin е създадена през 2008г. и черпи своето вдъхновение от класически блус, рок и пънк групи като New York Dolls, The Ramones, Guns N’ Roses, Faster Pussycat, Hanoi Rocks, Kiss, АCDC, Motorhead и др.

За по-малко от година след създаването си музикантите успяват да създадат собствена ниша на българската музикална сцена и разчитайки изцяло на авторска музика, да се превърнат в неизменна част от програмата на клубовете в цялата страна.

През 2010г. Alley Sin предприемат сериозно предизвикателство и поемат на дълго клубно турне, като за 30 дни успяват да свирят в 25 града в цяла България.

През май 2011г. излиза сингълът “Shut Up Bitch” и видеото към него. Двата първи минидиска са напълно разпродадени, а интересът на феновете е огромен. Затова групата издава нов сборен диск, озаглавен "Down on the Dirt", който съдържа всичко записано от тях до този момент. Междувременно Alley Sin са канени за участия в цялата страна, а сценичните им изяви вече се разпростират и в чужбина.

През лятото на 2012г. групата започва записите на албума "Drunk, Trashed and Rollin'" и успява да подпише договор с американския лейбъл „Demon Doll Records” за дистрибуцията на старите им записи на територията на Америка. Само преди месец Аlley Sin издадоха своя нов сингъл "Wildheart", а дългоочакваният албум "Drunk, Trashed and Rollin" се очаква да се появи на пазара на 21 февруари.