Създателите на музикалния филм за Джъстин Бийбър сега са съсредоточили погледа си върху друга световноизвестна поп звезда – американската певица Кейти Пери.

Преди година е започнала работата по триизмерен документален филм за изпълнителката, който ще се появи по кината през юли.

Лентата се реализира от "Парамаунт пикчърс". От кинокомпанията съобщиха, че филмът ще се казва "Кейти Пери: Част от мен" ("Katy Perry: Part of Me"). Лентата е кръстена на сингъла "Част от мен", който бе представен през февруари и дебютира на първо място в класацията на "Билборд" за сингли.

Продуцент на филма е самата Кейти Пери, а режисьори са Джейн Липсиц и Дан Катфорт. Заснемането на документалната триизмерна лента е започнало преди година. Филмът обхваща изяви както на сцената, така и моменти зад кулисите по време на световното концертно турне на изпълнителката през 2011 г.

По данни на "Парамаунт пикчърс" в САЩ лентата за 27-годишната Пери ще може да се гледа от 5 юли. Документалният музикален филм за тийн сензацията Джъстин Бийбър "Никога не казвай никога", заснет от "Парамаунт пикчърс" с бюджет от 13 млн. долара, донесе на създателите си близо 100 млн. долара.