Кайли Миноуг събира 21 от най-големите си хитове в колекцията "The Best Of Kylie Minogue”, с която отбелязва 25-годишната си успешна кариера. Сборният албум излиза на CD на 4 юни от EMI.

Включените песни са избрани от феновете чрез мащабно маркетингово проучване, ръководено от EMI и проведено в края на миналата година. 18 от парчетата са били в Топ 5 на британската сингъл класация, като сред тях има пет №1 хита! В България албумът ще излезе на датата на световната си премиера от Анимато мюзик/EMI.

"The Best of Kylie Minogue" ще излезе също и на специално CD/DVD издание, като DVD дискът ще съдържа всички видеоклипове към включените сингли.

Първият сингъл в кариерата на Кайли - “Locomotion” (по-късно преименуван от Пийт Уотърман на "The Loco-Motion”) е издаден на 28 юли 1987 г. и през юли тази година ще навърши 25 години. Австралийската звезда празнува това събитие през цялата 2012-а с интересна и разнообразна програма, включваща няколко музикални издания, концерти, колаборации, публикации, нов мърчъндайз, филм и много други изненади.

Наскоро Kylie оглави прочутия фестивал Mardi Gras в Сидни, преди да се отправи на своето дългоочаквано турне, наречено Anti Tour. Следващия месец тя ще пее пред Бъкингамския дворец в чест на юбилея на английската кралица, а след това я очаква звездно участие в Proms in the Park,

Обложката на сборния албум
"The Best of Kylie Minogue" - съдържание:

1.Can’t Get You Out Of My Head
2. Spinning Around
3. I Should Be So Lucky
4. Love At First Sight
5. In Your Eyes
6. Kids (with Robbie Williams)
7. Better The Devil You Know
8. All The Lovers
9. Give Me Just A Little More Time
10. Celebration
11. Slow
12. Red Blooded Woman
13. I Believe In You
14. On A Night Like This
15. Confide In Me
16. Get Outta My Way
17. The Loco-Motion
18. Tears On My Pillow
19. Wow
20. In My Arms
21. Never Too Late