Детето чудо на българската музика, което успя да ни класира на второ място на детската "Евровизия" – Крисия Тодорова, вече е приета да учи в Музикалното училище в София. В студиото на „Тази неделя“ по bTV тя разказа, че е започнала да се подготвя за изпитите доста късно, но благодарение на преподавателите, които са работили с нея, е успяла да се справи и е приета на първо място.

Тя ще учи в паралелка с поп и джаз пеене.

Крисия сподели, че й е било доста трудно да балансира между училището и музикалните си ангажименти и не е имала време просто да си почива, да излиза с приятелки и да прави типичните за възрастта й неща, но е успяла да се мобилизира и да се справи.

След известността имаше хора, които ми останаха приятели, но имаше и такива, които се дистанцираха, каза Крисия. По думите ѝ има част от детството си, която е пропуснала, но се радва, че така се е научила да се справя с трудностите.

През лятото имам повече свободно време, но продължавам да пея, подчерта тя. В момента младото момиче има и YouTube канал, в който качва кавър песни и има много последователи.