Ким Кардашиян твърди, че новият й приятел Кание Уест я кара да се чувства специална.

Риалити звездата, която през октомври 2011 г. се раздели със съпруга си Крис Хъмфрис след едва 72-дневен брак, се среща с рапъра от април и увери, че двамата са много щастливи.

"Беше ми трудно след раздялата ми с Хъмфрис, но винаги съм вярвала, че отново ще открия любовта, заяви тя. Непрестанно се усмихвам, когато съм в компанията на Кание – той ме кара да се чувствам толкова специална."

Ким и Кание се сприятелили 8 години преди да започнат романтичната си връзка. Красивата брюнетка смята, че това е причината, поради която всичко при тях като двойка върви по мед и масло.

"Двамата бяхме просто приятели за известно време, поясни звездата от телевизионно риалити шоу. Аз обаче виждам голяма полза от това. Когато връзката премине във фаза меден месец, се
нуждаеш от силно приятелство, за да я съхраниш."

Независимо че риалити шоуто, посветено на семейството й, показва кавги между сестрите Кардашиян, както и между тях и майка им Крис Дженър, Ким настоява, че истински проблем никога не е имало.

"Майка ми е опората в семейството, отбеляза тя. Аз и сестрите ми работим заедно, така че е в реда на нещата да се скараме помежду си. Не е вярно обаче, че седмици наред не си
говорим. Ние сме сплотено семейство."