„Гласът на България“ се завръща тази вечер в ефира на bTV. След успеха на четвъртия сезон този път най-успешното музикално риалити у нас обещава невиждано досега шоу, в което талантите ще се борят за място на голямата сцена и за наградата от 50 хил. лева.

В ролята на водещи за втора поредна влизат Павел и Венци Венц'. Освен че ще водят талантите и техните семейства през етапите на шоуто, те ще имат и място на сцената като изпълнители.

Надпревара ще има, но не само между изпълнителите, а и между техните треньори – Поли Генова, Иван Лечев, Графа и Камелия.

„Разликата тази година е, че даваме възможност на много повече участници да изпробват своите гласови данни в съревнование с други добри вокалисти, така че очакваме ожесточена битка“, каза Венци Венц'.

Гледайте началото на сезона в 20:00 ч. по bTV.

По-рано днес, в предаването „Тази неделя“ миналогодишните участници в „Гласът“ Симона Загорова и Радко Петков разказаха, че вече са видели някои от новите и потвърдиха, че сезонът ще бъде много силен.

Снимка: bTV

Симона призна, че майка ѝ Глория я подтикнала да участва, но я оставила да се справя сама. Радко пък много се колебаел дали да се яви.

Приятелството между двамата е доказателство, че не е нужно всичко да се приема като битка, казаха те.

Симона призова новите участници да бъдат себе си, да се борят докрай, да не се отказват и да не се страхуват от сцената.

Радко ги посъветва да имат баланс на емоциите си.

Вижте целия разговор във видеото: