С шумно парти за 250 гости и то на частен остров в океана, Джей Ло отпразнува 50-годишнината си.

Тя покани гостите си в луксозното имение на Глория Естефан, струващо 32 милиона долара. То се намира на частен остров в океана.

Рожденичката се появи в златна рокля на "Versace" струваща 12 хиляди долара. Торта на пет етажа и фойерверки бяха само част от изненадите за гостите и самата Лопес.

Годеникът й - бейзболистът Алекс Родригес й подари спортна кола "Порше", струващо 140 хиляди долара.

Припомняме, че през март тази година Родригес предложи брак на певицата по време на почивка на Бахамите. Пръстенът е на стойност 4,5 милиона долара. А на рождения й ден й се обясни в любов с пост в Instagram:

"Откакто сме заедно, ме караш да се чувствам сякаш всеки ден имам рожден ден. Благодаря ти за страстта и енергията, и вдъхновението и твоя постоянен стремеж да бъдеш най-добрата във всичко, което правиш. Ти си най-добрият партньор в живота. Най-добрата дъщеря. Най-добрата майка. Най-добрата изпълнителка. Обичаме те. Феновете ти те обичат. Децата ти те обичат. И аз те обичам. Да направим този рожден ден много специален! Te quiro much..."

Това е шесто предложение за брак за Джей Ло, пети пръстен, а скоро и четвърти брак. Тя бе женена за Марк Антъни в продължение на 10 години от 2004 г. до 2014 г. Двойката има близнаци.

Алекс е бил женен веднъж от 2002 до 2008 г. за Синтия Скъртис  - майката на двете му дъщери.

Дженифър Лопез и Алекс Родригес често пускат снимки в социалните мрежи на голямото им семейство с общо 4 деца.