Канадският певец Джъстин Бийбър е качил в Инстаграм снимка на плачещия американски актьор Орландо Блум, съобщи TMZ.

Това е станало днес, на 31 юли, след като се разчу за боя между актьора и музиканта в ресторант на Ибиса. Само за няколко часа фотографията е събрала почти 500 000 лайка.

Няколко часа след сбиването Джъстин Бийбър е качил в Инстаграм провокативни снимки на модела Миранда Кер, заради която е избухнал скандалът между двете звезди. Няколко минути по-късно обаче Бийбър е махнал снимките на Кер и вместо тях е качил фотография на уж плачещия Орландо Блум. Реакцията на звездата от "Карибски пирати" и "Властелинът напръстените" не е известна.

Актьорът Орландо Блум и канадският певец Джъстин Бийбър се сбиха по време на вечеря в ресторанта "Киприани" на испанския остров Ибиса. Компаниите на Бийбър и Блум, които много-много несе разбират помежду си, са вечеряли на различни маси. Сред другите звезди в заведението са били Пъф Деди и Парис Хилтън.

Според очевидци, певецът се е изказал грубо по адрес на бившата съпруга на актьора, на топ модела Миранда Кер. Бийбър тихо казал на Блум: "Беше добра" - намеквайки за интимната връзка, която е имал с Кер. След тези думи актьорът се нахвърлил на поп певеца.

Скандалът е заснет на видео и е качен във Фейсбук от един от присъствалите в заведението. Изданието Page Six твърди, че хората в ресторанта се зарадвали, когато Блум ударил Бийбър.

Отношенията между двете звезди се влошиха през 2012 година, когато Бийбър беше забелязан на модно дефиле на "Викториас сикрет" да ухажва Кер. Твърди се, че музикантът е бил една от причините за разтрогването на брака на Блум и Кер през 2013 година. След развода Блум бе забелязан да прекарва времето си със Селена Гомес, бившата приятелка на Джъстин Бийбър.