Холивудската двойка Мила Кунис и Аштън Къчър признаха, че избягват нарочно публичните изяви заедно.

Актьорите, които делят един покрив от повече от година, все още не са били забелязвани заедно на червения килим, нито на друго светско събитие, както обикновено правят влюбените двойки. Дори, когато дават интервюта и двамата неохотно мълчат и не отговарят на въпроси за личния си живот. Обикновено насочват разговора към друга тема, далеч от интимната им връзка.

Особено за Аштън Къчър това е много важно. Когато беше женен за Деми Мур, двамата постоянно обикаляха медиите, хванати за ръка. По всякакъв начин се стремяха да показват любовта си и това се виждаше не само от интимните им снимки в социалната мрежа. След раздялата си с актрисата обаче звездата от "Двама мъже и половина" е решил, че това не води до нищо хубаво.

Той призна, че е научил колко ценна е неприкосновеността на личния живот и взаимоотношенията му с Мила Кунис. За това актьорът би направил всичко по силите си, за да остави връзката си с нея в пълна мистерия. Кунис от своя страна разкри, че от известно време е станала доста предпазлива по отношение на личните си дейности и също не би искала да коментира интимни теми.