Дженифър Анистън и Джъстин Теру планират да се оженят в Кения през декември.

Звездната двойка планира деветдневно частно сафари в африканската страна в първата седмица на декември, където ще получи неофициална благословия. След това обаче е предвидена и официална церемония при завръщането им в Лос Анджелис.

"Джен и Джъстин искат частна сватба в тесен кръг и харесват идеята да избягат и да се оженят в чужбина. Кения ще бъде невероятно романтична почивка и планът е да получат неофициална благословия, докато са там. Веднага след това те може да организират официална церемония в Ел Ей", съобщи запознат източник.

Но сдобряването на Дженифър с майка й Нанси след години на вражда може да създаде проблеми, защото тя иска да присъства на сватбата, но не се чувства достатъчно добре, за да пътува, след като получила инсулт миналата година.

"Сега, когато Нанси и Джен оправиха отношенията си, тя много иска да види как дъщеря й се омъжва. За съжаление Нанси получи инсулт миналата година и не може да пътува, ако те решат да избягат. Джен трябва да избира между майка си и мечтаната сватба", допълва източникът.