Как обичаната актриса от „Столичани в повече” Албена Павлова прекара лятото, как вървят снимките на хитовия сериал на bTV и кога заминава на турне в Лондон, за всичко това разказа самата тя в предаването COOL...T.

Актрисата описа лятото си като „вълнуващо” – през юли се отдала на четвъртото ниво „Инсайт” семинари по приложна психология, а през август, както всяка година, прекарала на Априлци със сестра си. За миналия месец споделя, че се е посветила на пътуване „назад към природата и назад във времето”. А за семинарите Павлова поясни:  „Едно от нещата, на които те учат, е да пускаш това, което много желаеш и обичаш. Защото само когато го пуснеш, то ще продължава да бъде твое и да се връща при теб. Много е трудно да свикнеш да живееш, без децата си след като сте живели заедно 26 години.”

За Албена този 15 септември е първият, в който не изпраща нито едно от децата си на училище. Мина, която познавате от сериала „Столичани в повече”, вече е студентка по психология в Ротердам и по думите на актрисата е толкова щастлива, че даже „няма време за разговори с майка си”.

Провокирана от скорошно интервю, което гледала, водещата Петя Дикова попита актрисата дали се учудва, че хората все още се изненадват, че заедно със съпруга ѝ – сценариста Емил Марков, все още не са се разделили. Същия въпрос наскоро задали на Том Хенкс за съпругата му Рита Уилсън, която има български корени.

„За мен да ме питат защо живея още с Емил е все едно да ме питат защо все още живея с лявата камера на сърцето си. Той толкова е физически част от мен, че аз не мога да си представя... Ако ми го ампутират, аз просто няма да съм жива.”

Снимка: bTV

Идния месец на Албена ѝ предстои турне в Лондон заедно с колегите ѝ Михаил Билалов и Камен Иванов и представлението „Тайната на един Дон Жуан”. Павлова разказват, че тримата имат много емоционални срещи с публиката и много се забавляват когато са заедно: „Споделяме общ вкус към театъра, общ вкус към добрата храна, към хубавото вино, а това са все много съществени неща, които събират хората."

Гастролът им в Лондон е на 13 октомври.

Екипът на COOL..T пожелава на Албена Павлова, Михаил Билалов и Камен Иванов на добър час.

Рекордьор по брой сезони на излъчване, „Столичани в повече” се връща на екран в ефира на bTV през пролетта.

Как протичат снимките и какво да очакваме през новия сезон, гледайте във видеото: