В една друга, паралелна вселена предизборните клипове са съвсем различни. Там партиите са телекомуникационни компании, а кандидат-президентите – смартфони. Ето кои са някои от най-актуалните модели:

Снимка: btvnovinite.bg

Уникалният модел TRAI40 е с процесор с пет ядра (ДБГ, ДСБ, СДС, НПСА и БЗНС), които са в коалиционна система. Освен това има вградена защита срещу „Голям енергиен шлем” и ексклузивна мелодия, изпълнена на тромпет. Смартфонът е удароустойчив, но внимавайте, защото гаранцията му не важи, ако се използва на плаж в Катар.

Снимка: btvnovinite.bg

Изборът на истинските българи е „Войвода”. Той има процесор с три ядра (ВМРО, НФСБ и Атака), които са несъвместими поотделно, но са заедно за изборите. Операционната система на смартфона е „България на три планети” и върви с неограничени национални минути. Роумингът в Турция обаче е ограничен.

Снимка: btvnovinite.bg

Актуален е и моделът „Лётчик”. Процесорът му е с американска школовка от фирма-столетница. Той е мощен като свръхзвуков изтребител, ремонтиран в Полша. Капацитетът на батерията му е над 1400 летателни часа.

„Тя работи два пъти повече, за да постига резултати” – това е девизът на смартофна „Мама”. С подсилен корпус и система „Гербер, вградена мелодия и изпълнение на съпартийци, „Мама” работи в интерес на гражданите.