Мъж на 48 г. и жена на 42 г. бяха застреляни в столичния квартал „Витоша". Около 20,30 ч снощи на тел. 112 е получен сигнал за намерени тела. Веднага към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията и Спешна помощ. Констатирана е смъртта на двамата.

Работата по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента предстои. При втория оглед на мястото са открити 6 гилзи.Застреляните са бизнесмен, занимавал се в миналото със строителство - Митко Дамянов, и съпругата му Наталия.

За Дамянов има информация, че преди години срещу него са постъпвали сигнали от граждани, че са били измамени с имоти на зелено, които той е трябвало да построи. Разследването обаче е било спряно. Най-вероятно става въпрос за поръчков разстрел, тъй като се предполага, че убиецът е издебнал семейството пред блока, в който живее, изчакал е мъжът и жената да слязат от автомобила си, открил е огън по тях, след което е избягал. Ѝ

Версиите за убийството са възможни неуредени бизнес сметки или любовна история. Година преди да бъде убит, автомобилът на Дамянов е ибл подпален.

Последният бизнес, с които той се е занимавал е свързан с хранителни стоки и отдаване на коли под наем.