Те са вдъхновяващи. Те са впечатляващи. Те са запомнящи се.  Те са „Жените на България“ – чисто новата дигитална поредица на bTV Media Group. Тя стартира от тази сряда (20 април) и неuн дом е сайтът btvnovinite.bg.

От утре, всяка седмица и винаги в сряда, ще ви срещаме с една жена, към която няма шанс да останете безразлични. Ще ви разказваме историята й с видео, ще ви представяме коя е тя и какво се крие зад красивата фасада отново с видео. В откровено, честно, искрено интервю, взето от жена, на… жена.

Снимка: Андрей Рашев

Домакин на уникалния проект „Жените на България“ е репортерът Станимира Атанасова. На всеки седем дни, но както вече казахме – задължително в сряда и задължително на адрес www.btvnovinite.bg, Мира ще ви среща с по една велика в своята област и сфера дама, родена в България, живееща или работеща в България. 

Без граници и без предразсъдъци. Защото „Жените на България“ са жените около нас. Тези, за които знаем през какво минават и какво постигат. С онези, които не подозираме и си нямаме ни най-малка представа кои са, как живеят, как оцеляват, докъде се простират възможностите им. „Жените на България“ са олимпийски, световни, европейски шампионки и рекордьорки, пилоти, учители, актриси, творчески натури, математици и CEО-та в тежки костюми, седнали зад още по-тежки бюра.

„Жените на България“ са майки, съпруги, любими, дъщери, сестри. Тях ги обединява едно специфично усещане: да си останат жени дори и днес, в безкомпромисния мъжки свят на прииждащите мъжки момичета. Свят, в който жените отдавна като че ли забравиха да бъдат жени. Свят, в който отдавна забравихме къде е границата на това жените да бъдат независими, горди и да крачат с достойнство по пътя, който са си избрали, и това, никога да не забравят, че в края на деня винаги е хубаво да има едно рамо, на което да се облегнат.

Гледайте „Жените на България“ – новата дигитална поредица на bTV Media Group, която започва от сряда (20 април) на нашия сайт btvnovinite.bg. А кой е първият гост в пилотния епизод на „Жените на България“? Отговорът се крие във въпроса…