Третото издание на On!Fest започва „класически” - с традиционното парти HMSU Класика, на което феновете на бас музиката ще се вихрят под диригентството на най-силните и актуални представители на жанра на 21 септември от 22ч. в Inter Expo Center, София.

Стягайте кецовете за танци с Modestep! Групата, на която дължим мегахитовете Sunlight и Feel Good, пристига със суровата сила на рок китарата и парти заряда на drum’n’bass и дъбстеп музиката. На 21 септември ще можем да им се насладим в техния DJ-set формат, който включва изпълнения на живо на Джош Френд и специална DJ-селекция на брат му - Тони.

Другият гост на партито на ON! Fest e трио, което също включва братска кръвна връзка. Milan и Micha Heyboer и техният приятел от ученическите години Rene Verdult кръщават групата си Black Sun Empire като заигравка с Black Sun Crime Syndicate от комикса на Star Wars.

Холандското дръм енд бейс трио стартира с трип-хоп и техно музика, а в средата на 90-те завзема света със специфичното си тъмно, твърдо, neurofunk звучене, вдъхновило редица съвременни артисти. Достигат световна известност не само като продуценти и диджеи, но и чрез управлението на четири лейбъла. Black Sun Empire са истински любимци на родна земя и всяко тяхно гостуване е невероятно изживяване, в което връзката между публика и артисти е стопроцентова. Българските фенове знаят какво да очакват от едни от класиците на сцената, а издаденият нов албум и настоящото им световното турне са идеалният повод за нова среща.

Jason Greenhalgh и Paul Smith са хората, които за много drum’n’bass ентуасиасти имат статус на полубогове. Това са и имената зад Total Science – третият гост на "HMSU Класика". Jason и Paul са активни от зората на drum’n’bass музиката, като основават първия си лейбъл Legend Imprint през 1994-a под името Funky Technicians.

Дуото е оставило смайващо наследство и плеяда от успешни лейбъли и тракове, които покриват целия спектър на жанра и са издадени от всеки иконичен d&b лейбъл, който съществува. Total Science посочват хип-хопa и джънгъла като основно влияние върху звученето си, което се развива постоянно вече повече от 20 години. До къде е стигнало пътуването им в бъдещето, можем да проверим прес септември на "HMSU Класика".

Ограничено количество билети за партито и ON! Fest вече се продават в мрежата на Eventim.