Две години от датата, на която Русия атакува пълномащабно Украйна, bTV се връща там, където започна всичко.

Специалните пратеници на bTV Новините Стоян Георгиев, Александр Осиченко, Марио Николчев, Цветана Балабанова, Огнян Кръстев и Ивайло Ангелов предават цяла седмица от горещите точки в Украйна.

На 24 февруари се навършват две години от началото на конфликта.

Разкази от разрушените градове и села в Украйна, в които може би никога хората няма да успеят да се върнат в домовете си. Как продължават военните действия и защо контраофанзивата не се случва по план? И как събитията на фронта влияят и на бъдещето на Европа? Екипът на журналиста Стоян Георгиев, оператора Александр Осиченско и техническия сътрудник Марио Николчев отговарят на тези въпроси от най-критичната точка на войната.

В сърцето на Украйна екипът на журналиста Цветана Балабанова, оператора Огнян Кръстев и техническия сътрудник Ивайло Ангелов ни показват как животът продължава въпреки всичко. Те се срещат с бесарабските българи, които избраха да останат в Украйна.

Как хората адаптират ежедневието си, успяват ли да живеят, работят и дори да се забавляват въпреки честите въздушни тревоги за ракетна атака?

Следете включванията на специалните ни пратеници в новинарските емисии и предаванията на bTV.