Треньорът на Могрен Бранислав Милачич шзрази оптимизъм за предстоящия реванш срещу Литекс от Шампионската лига, но въпреки това като чудо евентуално продължаване на неговия тим в третия предварителен кръг на турнира. Първата среща в Черна гора преди седмица завърши 2:1 в полза на българския шампион.

"В първия мач Литекс беше по-добрият отбор и заслужено спечели. Ние имахме проблеми, правим нов отбор и Литекс е фаворит в този сблъсък. Въпреки това, ако не вярваме, че можем да победим, няма смисъл да излизаме да играем. Ако гледаме реално на нещата, трябва да направим малко чудо или подвиг, за  да продължим напред.

Аз винаги съм бил оптимист, но трябва да гледаме все пак и реално на съотношението на силите. Литекс безспорно е по-класният тим. Надяваме са да продължим да играем в турнира, но ще трябва да направим чудо.

Имаме и доста кадрови проблеми. Седем от основните футболисти не са с отбора - Батак, Солдо, Джока имат здравословни проблеми и няма да може да играят.

Голмайсторът в първия мач Миодраг Зек също не пътува с отбора и затова ще разчитаме на много от младите футболисти, които са на 17-18 години", коментира Милачич при пристигането на отбора в Ловеч.