Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че сега е времето отборът му да покаже класата си. Играчите на „Червените дяволи” спечелиха куп индивидуални награди, но на тимът все още предстоят куп важни двубои. 8 футболисти на Юнайтед – Едвин ван дер Сар, Патрис Евра, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Гари Невил, Пол Скоулс, Райън Гигс и Кристияно Роналдо попаднаха в Идеалния отбор на сезона, а Роналдо спечели наградите за Най-добър играч и Млад играч на сезона.

„Това беше невероятна вечер за момчето (Роналдо) и невероятна вечер за ""клуба”, коментира Фъргюсън пред клубното радио. „От това, което видях, много голяма част от гласовете са отишли при Роналдо, което наистина говори много предвид факта, че на второ място е един невероятен талант като Дидие Дрогба”, допълни мениджърът на Юнайтед.

Фъргюсън заяви обаче, че сериозните трофеи за тима тепърва трябва да бъдат спечелени. „Тези награди ни говорят за това, което се е случило до края на февруари. Април и май са месеците, в които трябва да бъдем перфектни. Това е времето. Ако играчите не усетят миризмата на нещо голямо в техния живот сега, те никога няма да го направят. Сега имат отлична възможност за това”, завърши легендарният наставник.

СТАНИМИР СТОЯНОВ