Треньорът на Реал Жозе Моуриньо обяви, че е убеден, че обратът е възможен след загубата с 1:4 в Дортмунд.

"Ако отстраним съперника, печели Реал, но ако не се класираме на финала, провалът е за мен. Във футбола всичко е възможно. В първата среща очевидно бяхме прекалено наивни и играхме като в контрола. Сега ни предстои най-важния мач на десетилиетието за клуба. Ще променим схемата с играчи, на които по-рядко разчитам", коментира Специални.

"Ако искаме големи успехи, трябва да сме смели. Нямам съмнение, че играчите осъзнават това. Със сигурност ни очаква паметна нощ. Ако се класираме за финала, ще бъде нещо грандиозно, но ако отпаднем след 4:1, също ще бъде мач, който ще влезе в историята", допълни Моуриньо.

Рефер на двубоя е Хауърд Уеб, който само преди 10 дни заради слабо съдийство бе изпратен от Английската асоциация да ръководи сблъсъка от трето ниво на Албиона между Колчестър и Шросбъри. Уеб бе рефер на финала в ШЛ през 2010 г. между Интер и Байерн, а месец по късно и на спора за световната титла между Испания и Холандия.

Двубоя Реал – Борусия може да наблюдавате пряко по bTV Action. Студиото е с начало 21 ч. Гости на Красимир Минев ще са Стефан Орманджиев и Атанас Караиванов.