Треньорът на Олимпик (Лион) Клод Пюел не убеден в клсирането на своя тим за полуфиналите на Шампионската лига, въпреки победата на неговия отбор над  Бордо с 3:1 след първия четвъртфинален мач между двата френски отбора.

"Разбире се, ние сме в добра позиция, но въпросът за крайния победител остава открит. Ще бъдем без Гову и Лопес, а в тима на съперника се завръща Алу Диара. Това е важно. Те са силен отбор и такъв отбор ще бъдат и през следващата седмица", заяви Пюел.

Наставникът на Бордо Лоран Блан не е остана доволен от представянето на играчите си и най-вече от представянето на защитата.

"Искам да кажа, е, че видях един много добър мач и мисля, че това бе един много добър мач за Бордо. Видях много добри неща - колективни и индивидуални. Не бе добро обаче това, че бяхме бяхме малко нервни в защита. В нашата защита има млади играчи без опит и това се виждаше.Мисля си, че в дадени моменти от мача можехме да завършим при 2:2, а не 1:3, но за съжаление и късметът не бе на наша страна”, сподели Блан след двубоя.