Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ще бере доста страх на реванша между Лудогорец и Партизан от третия кръг на Шампионската лига и след успеха на неговия тим с 2:1 в първата среща сам призна, че сърцето му ще бъде свито в Белград.

"Това е някакво израстване. Да ти поведат, при това Партизан, а да успееш да обърнеш мача... Въпреки че не съм много доволен, защото имахме много положения, трябваше да вкараме повече. Няма да е лесно. Другата седмица все едно започваме отначало, за това трябва да е подготвен отбора. Партизан не е случаен отбор, здрави физически, пред собствена публика, след тази загуба ще са много надъхани. Отивам със свито сърце в Белград.

Дано излезем с положителен резултат от тези мачове с Партизан и след това ще мислим за следващите. В събота имаме мач със Славия, а във вторник с Партизан, затова ще им е много трудно на тези играчи да играят срещу Славия. Предполагам, че Венци Стефанов като българин ще се съгласи, ако поискаме отлагане, но аз не искам да го отлагаме. Ще играем и няма да го отлагаме мача. Това е може би някакъв фатализъм.

Не бива да се влияят от публиката и виковете „още, още“, а да задържат топката накрая на мачовете.

Този резултат 2:1 едва ли би заблудил някого, защото ние имаме интелигентни футболисти. Видяхте как го отнесоха Слован след победа със същия резултат. Но вратарят на Партизан е уникален. Днес той ги спаси", коментира Домусчиев.

На въпрос как му се струва Лудогорец след треньорската
смяна, той отговори видимо ентусиазиран:

"Вече втори мач и то срещу силен противник, мисля да сме с друго лице. И вашето мнение очаквам във вашите анализи и статии. Но на мен ми харесва отбора, макар че аз искам още. Но все пак другото лице се вижда. Имаме още много работа, която трябва да свърши треньорът Стойчо Стоев.

На този етап няма да взимаме нови футболисти. Треньорът ни иска да се запознае с качествата на тези, които имаме и да прецени какво може да извлече още от тях и дали те могат да му свършат работа, завърши Домусчиев.