Нападателят на Левски Валери Домовчийски призна, че той и колегите му все още не осъзнават какво са постигнали и колко много значи това за българския футбол. Относно най-коментираната тема в последните дни, жребият за груповата фаза на така мечтаната Шампионска лига, където Левски се падна с Барселона, Челси и Вердер, Валери сподели, че не храни празни надежди, но все пак е щастлив, че ще играе срещу най-големите.
"Не съжалявам, даже се радвам. От самото начало исках силни съперници, каквито ни се и паднаха. Ако вестник "Билд" определя шансовете на Вердер да продължат на 1%, то значи нашите са по-малки. Вярвам, че с резултатите в групата няма да развалим доброто впечатление, което направихме в Европа в последните сезони. За мен, Барселона са фаворити и ще спечелят борбата в групата", разкри младият левскар във дискусионен клуб „Футбол.БГ”.

 Младежкият национал каза, че не се притеснява от конкуренцията на поста си както в отбора на Сашо Станков, така и в тима на шампионите. "Колкото по-голяма е конкуренцията, толкова по-добре, и за футболистите, и за отбора. Не се притеснявам от завръщането на Гонзо. Напротив, това дори ме радва. Той е голям футболист и от него мога единствено да се уча. Що се отнася до младежкия тим, не мога да не се радвам, че играя с футболисти като Божинов и Генков" сподели Валери.
 
 На въпроса дали е имало и има ли оферти от други клубове към него, Домовчийски заяви, че за такива не знае и от ръководството не са говорили с него по този въпрос.

 Голмайсторът от първия мач с Киево завърши с пожелание за успех към българските отбори, играещи за Купата на УЕФА. Според него най-лесен е бил жребият на Литекс, който ще играе с израелския Макаби (Хайфа).

ГЕОРГИ ВЪЛЧЕВ