Най-голямото кариерно събитие на Bulgaria Wants You в Пловдив ще се състои на 11 февруари. „Кариера и живот – защо в България?“ ще събере на едно място в Зала С.И.²Л.А. най-отговорните работодатели от страната и региона. От Платформата официално обявиха и новия си специален гост-лектор в Пловдив – Александър Сано.

„Вярвам, че това събитие наистина има смисъл. Изключително важно за просперитета на една нация е да има смислен народ в нея. Смисленост се получава, когато културата и изкуството присъстват в много сериозни дози в този народ. Когато си културен човек ти се отварят много нови хоризонти. Затова апелирам към всички родители да насърчават своите деца да се развиват и да проявяват самоинициативност. Важно е сам да искаш да се усъвършенстваш. Ако откриеш и своето призвание и превърнеш това, което работиш в хоби, няма да имаш нито един работен ден“, споделя Александър Сано. 

За да разкаже за най-ценните уроци от професионалния си опит пред пловдивчани актьорът ще дели една сцена с водещите Иван и Андрей и българската легенда в художествената гимнастика Нешка Робева. 

На място десетки български и международни компании ще предлагат конкретни работни позиции в рамките на кариерното изложение.

Събитието „Кариера и живот – защо в България“ е напълно безплатно, но изисква регистрация на сайта на платформата www. bulgariawantsyou.com