29-годишна жена се нуждае от помощ. Тя страда от рядко заболяване - вродена сърдечна малформация. Необходима е спешна операция в Турция.
Сумата от 42 000 лева е непосилна за семейството ѝ.

Снимка: bTV

Глория е ученичка, когато усеща, че нейното сърце не е като на всички останали.

„Имах проблем с това да играя физическо възпитание, имах проблем с тичането. Имах проблем, когато става много топло и усещах, че съм различен човек от всички останали“, казва Глория Ватафова.

Преди 10 години чува диагностицирана с вродена сърдечна детска малформация. И животът ѝ се преобръща.

„Получих сърцебиене и висок пулс, и същата вечер ни закараха в бърза помощ. Сърцето ми беше спряло за почти две минути“, обясни Глория.

Снимка: bTV

Преди 8 години сърцето на Глория е подпомогнато с устройства, за да може да функционира. Но това е временно решение и тя се нуждае от животоспасяваща операция на сърдечна клапа.

„В момента всичко се поддържа с медикаменти и се пазя, колкото може повече. Аз съм 29-годишно момиче, което иска да продължи да се развива и да живее нормално. Вярвам, че механичното ми сърце ще може да бъде коригирано с ваша помощ. Благодаря ви страшно много, ако помогнете на един млад човек да си върне желанието за живот. Мечтая да имам семейство един ден и да постигна всичко, което искам“, казва младата жена.

Ето как да помогнете на Глория, ако желаете и имате възможност:

Банка:

Уникредит Булбанк

IBAN

BG82 UNCR 7000 1525 7485 51

BIC

UNCRBGSF

Получател:

Глория Василева Ватафова