Bulgaria Wants You е мултимедийна платформа с предложения за работа, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните райони на България.

През октомври платформата организира първите събития след  официалния си старт през юли с тематичното заглавие: "Живот и кариера - защо в България?"

Популярните ТВ продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов - основатели на Движение за национална кауза са и създадели на платформата – ще бъдат водещи на събитието и ще представят гост-лекторите в отделните тематични панели, специално подбрани, за тези, които търсят своята мечтана работа, така че да се чувстват щастливи и удовлетворени и в личен, и в професионален план.

За първи път на една сцена се събират  успешни българи, избрали да живеят и работят тук, които да разкажат за своя път и да споделят с публиката безценните си познания от своя професионален опит. Ще чуете историите и съветите на предприемачите Калоян Георгиев, Дарин Маджаров, Димитър Караиванов и Геновева Христова. Сред лекторите е и експертът по публична реч и дългогодишен ТВ журналист Анна Цолова.

На специални щандове посетителите ще могат да получат професионална кариерна консултация и съвсем реални оферти за работа от компаниите-партньори на платформата и организации, подкрепящи инициативата.

Организаторите са предвидили изненади и за феновете на хитовото риалити “Фермата”, а bTV e ексклузивен медиен партньор на платформата.

Събитието е безплатно, но заради мерките срещу разпространение на COVID-19 местата в залата са ограничени, затова предварителната регистрация ТУК е задължителна. Повече информация за програмата и самото събитие може да откриете на: https://www.facebook.com/events/3622770377747408

Първото събитие е на 3 октомври (събота) във "Фестивален и конгресен център" - Варна, а началният час е 11:00.

Поредицата „Живот и кариера – защо в България?“ продължава в  Пловдив на 16 октомври в Гранд Хотел Пловдив, от 18:00ч. 

Медийни партньори на BULGARIA WANTS YOU са bTV Media Group, bTV Radio Group, Sportal Media Group, Списание Мениджър, Списание Business club, ТопНовини, Кмета.БГ, HiNews,  Идеа ком и Метрореклама.