Доброволци събраха стотици хиляди лева в подкрепа на борещите се с коронавируса у нас медици. Средствата са за осигуряване на необходимата екипировка.

Всички 60 000 лева са събрани безвъзмездно и за по-малко от денонощие със сърце и страст – в подкрепа на борещите се с опасния вирус. 

Време е да се обединим и да помогнем на тези в беда и риск. Целият екип на "Хелп Карма"  ше работи напълно безвъзмедно по тази кампания, благодаря от сърце. 

Над 100 000 са събраните средства от доброволците в кампанията  "За Доброто срещу COVID-19". Средствата са отишли за екипировка, респиратори и ръкавици в 35 болници в цялата страна.

„Апелите за помощ от болниците са повече от 56. Сутринта „Пирогов“ ни помолиха за 10 броя шлемове за лице- нямаше на пазара. С нас се свързаха група стоматолози и осигуриха бройките, а фирма предложи безплано да ги закара“ , сподели Кремена Кунева. 

 

 Фирми и бизнесмени също даряват десетки хиляди на болниците, които приемат пациенти с COVID-19. A фондация „Америка за България“ осигурява 300 хиляди лева за борбата с коронавируса.