Волейболната звезда Владимир Николов е първият известен участник в новия сезон на „Фермата”.

Риалити форматът стартира отново по bTV тази есен. Третият сезон обещава да бъде най-суровият и най-екстремният досега.

Владо хваща волейболната топка едва на 11 години, но от тогава не я пуска. 39-годишният диагонал е носител на много медали и статуетки през годините, като днес е един от най-уважаваните волейблисти у нас. Има 4 деца и твърдо стои зад думите, че България е прекрасно място за семейство и живот.

„Предаването ме спечели със залагането на българското, на традициите, на това как се показват хора със съдба близка до моята – а именно аз 15 г. работих в чужбина, върнах се в България, избрахме с моето семейство да продължим живота си в България, в миналия сезон на „Фермата” имаше повече от един такъв участник – това са неща, които мен ме вълнуват и възможността един подобен формат да ги показва и рекламира на мен много ми допада”, казва Владо Николов. 

Изолацията не го притеснява, приема я като приключение.

„Със сигурност семейството ще ми липсва, но няма да страдам, защото това не е по-различно от един спортен лагер, в който отиваш. Сега се сещам, преди 2 години, като се готвехме за Европейското първенство, аз бях на Белмекен, след това те отидоха да учат във Франция, и повече от месец бях без тях, така че на нас това не ни е чуждо”, коментира той.

Владо признава, че стратегия за действия във „Фермата” все още не би могъл да има, тъй като не знае кои са другите участници, но има план, който би трябвало да му донесе резултат.

„Аз съм лидер. Така че ще се опитам в никакъв случай да не се натрапвам, но не се притеснявам да взимам решения, да нося отговорност за решенията си, а в общи линии това е нещото, което прави един човек лидер”, обяснява още той. 

Николов разкрива, че го е страх от змии. От човешките черти трудно понася лицемерието,

„Надявам се освен приключението и аз да науча нещо за себе си във „Фермата”, обобщава Владо Николов.

Вижте във видеото подробности за риалитито от главния редактор на „Фермата” Ники Николов.