Владимир Каролев с първо интервю след задържането му за нарушаване на извънредните мерки в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Той обясни, че не възнамерява да съди държавата в Страсбург и че намира предприетите мерки в България за добри. Каролев не предвижда солидни щети за икономиката след края на епидемията.

Виртуален гост в шоуто бе шампионът по сноуборд Радослав Янков от дома си в Чепеларе. Той разказа за това как се справя със ситуацията в момента и показа как приготвя телешко, как цепи дърва за огрев и как се грижи за работилницата си.

След срещата с шампиона Николаос представи кавъра на „Earth Song“, реализиран от настоящи и бивши членове на детската група „Бон-бон“ с призива да си останем у дома и се свърза с реализаторите на идеята Яна Балева и Елизабет Нешева от "ЛаТиДа Рекърдс".

Снимка: Олег Попов

Пряко от Ню Йорк Николаос се свърза и с модела Кристина Милева, която разказа за ситуацията в града, който „никога не е виждала такъв“.

Финалната част бе запазена за една изключително забавна скайп връзка с Калифорния с диригента Максим Ешкенази, който се е запасил с най-необходимото, още когато епидемията е избухнала в Китай.

Стана ясно още как се дирижира „хоум офис“, колко голям проблем е, че диригентът работи с гръб към публиката и каква е споделената му страст с водещия, свързана със сагата „Междузвездни войни“.  

Отговорите – във видеото.