Кое е момичето, с чиято кола изчезна безследно бившият шеф на ДАНС Петко Сертов и знае ли тя къде е той сега? Теодора Кондова даде първото си телевизионно интервю за bTV.

“За мен Петко Сертов е един от най-близките приятели на вуйчо ми. Колата попадна при него преди три-четири години, защото вуйчо ми говори с мен, че в момента Петко няма кола. Съответно проблем не е имало и колата му е даденa на него, заради неговите отношения с моя вуйчо”, разказа Теодора. Тя категорично отрече да е любовница на Сертов.

„Откакто той е изчезнал, не съм напускала страната. Разбрах от вестниците, че съм заминала за Гърция. Тогава бях в София, на работа. Не знам къде е Петко Сертов”, допълва Кондова.

Тя казва, че не е човек, с когото се е срещала всеки ден или всеки месец. Твърди също, че дори не знаела къде работи. Разбрала след неговото изчезване.

„Той ми каза 5 думи, които никога няма да забравя, последният път, когато се видяхме. Той знае кои са те. И семейството ми ги знае. Още ми влияят”, каза още Теодора Кондова.

Цялото интервю на Росен Цветков гледайте утре в предаването "120 минути" със Светослав Иванов!