Няма да даваме повече информация за отвлечения Адриан Златков, за да не се пречи на разследването. Това обяви на брифинг в МВР вътрешният министър Валентин Радев.

„Трябва да се спазва хигиена в разследването, защото има заложник. Целта е да запазим здравето и живота му”, допълни главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той уточни, че психолози работят с близките на отвлечения мъж.

„Нямаме преки свидетели за насилствени действия спрямо изчезналия. Работим по всички версии”, коментира още Младен Маринов.

До момента все още няма информация за поискан откуп от страна на похитителите, както и кои са те.

Главният прокурор Сотир Цацаров коментира, че се работи по всички възможни версии – не само за отвличане. Той не вярва да има възраждане на жестоката банда на „Наглите”, които отвличаха допреди няколко години.

25-годишният Адриан Златков изчезна вчера сутринта. Близо до дома на семейството му в село Герман беше намерена празната му кола, с телефона и личите му документи вътре.

Тази сутрин баща му Тони Златков потвърди, че става въпрос за отвличане. Не знае кои са похитителите и какви са мотивите им. Твърди, че никой не се е свързал с него, не е искан откуп.