24-годишна жена от Пловдив се свърза с екипа ни и разказа, че е пребита от съпруга си по особено жесток начин. Тя е майка на двегодишно дете. Твърди, че съпругът ѝ е стрелял по нея, удрял я е с тръба, дупчил я е с отверка, а тормозът продължил близо три дни. Мъжът бе задържан от пловдивските криминалисти със съдействието на екипа ни.

„И извади пистолета и стреля срещу мен. И започна с адската злоба - с токати да ме удря в гръдния кош“, разказва момичето.

То е с висока температура, две счупени ребра и болки по цялото тяло. Твърди, че е пребито от съпруга си. Не крие раните си, но крие своята самоличност. 

„Само искам едно да кажа, ще направя убийство. Невиждано до сега. Ще закопая жертвата си, в найлони и в чували. По принцип за убийство присъдата е от 20-30 години до живот. Аз минавам под 20, защото си признавам вината. Виж, в най-лошия случай, си взимам един добър адвокат и лежа 15 години. В най-лошия случай, с работа, предсрочно, на 10-ата година ще съм навън. За мен живота отново продължава и аз ще съм победил“, казва съпругът на момичето 27-годишният Денис.

„Много  се радваме, че се прибра жива, защото ми казваше „Мамо, можеше да ме остави на полето, където си бяхме, да ме изядат кучетата, нямаше да ме докарат даже вкъщи с ковчег“, разказва майката на момичето.

„Не желаем, ако някой разбере за кое момиче става въпрос, да се публикуват нейни снимки, ние си казваме истината, за да има справедливост“, заявяват още родителите.

Те не искат да дават гласност на случилото се с дъщеря им до момента, в който виждат констатацията на съдебния медик, който определя състоянието на дъщеря им като лека телесна повреда.

„Значи трябва човек да умре, да се случи най-лошото, за да може да се пише, че повредата е или средна, или тежка“, казва майката на младата жена.

„Съпругът ми употребяваше наркотици. Така стана, че той видя някакви клипчета в „Телеграм“, обаче нямам такива клипчета и снимки. Няколко пъти му отговарях, че не съм му изневерявала и той тогава се ядоса още повече и започна да ме удря. За да спре, реших да му казвам това, което той иска да чуе… и изкара от багажника на колата една метална тръба", разказва потърпевшата.

"Бита, насинена, надупчена с шило, с отверка. А тук лекарят е писал лека телесна повреда“, коментира тормозената жена.

На въпрос към Денис - случвало ли се е и друг път да ѝ посяга, той отговаря „Всичко, което се е случило в Германия, си остава в Германия“.

Със съдействието на екипа ни, той беше задържан от пловдивските криминалисти.