В понеделник (8 юли) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в столичния квартал „Младост 1“, се налага спирането на водата от 9 часа до 21 часа. За това съобщават от „Софийска вода“.

Засегнати ще да живеещите на бул. „Цариградско шосе“ от №40 до №50 и ул. „Димитър Моллов“ от бул. „Цариградско шосе“ №50 до кръговото на 4-ти км.

Ако водоподаването не бъде възстановено след изтичането на тези 12 часа, от дружеството ще осигурят водоноска на адрес: „Младост 1“, бл. 132.

Също в понеделник (8 юли) ще се извършва ремонт и столичния квартал „Драгалевци“, където водата ще бъде спряна за период от 12 часа – от 9 часа до 21 часа, съобщават още от „Софийска вода“.

Засегнати ще са: ул. „Хилендарски манастир“, ул. „Българска легенда“, ул. „Захари Зограф“, ул. „Пирински еделвайс“, ул. „Стефан Веркович“ плюс ул. „Еловица“, ул. „Поветица“, ул. „Стоян Аргиров“, ул. „Монах Спиридон“, ул. „Красива гледка“.

Там също ще се осигури водоноска с питейна вода, ако ремонтът ще проточи. Тя ще е разположена на паркинга на магазин „Макси“.

В понеделник (8 юли) ремонт ще има и в столичния квартал „Витоша“, като той ще продължи от 9:30 часа до 19:30 часа. Засегнати ще са живеещите на ул. „Борис Арсов“ от ул. „Йордан Радичков“ до ул. „Акад. Христо Христов“.

Ако се наложи, водоноска ще има на адрес: ул. „Борис Арсов“ № 12.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството ТУК.