От преминаване на червен светофар до неправилно паркиране. Това са само част от нарушенията на пътя на автомобила на Тити Папазов, които са заснети от граждани.

Кадри от видеорегистратор от 20 юни показват как автомобилът на баскетболната легенда преминава на червено, с висока скорост в насрещната лента. Ситуацията се разиграва на бул. „Черни връх“. На няколко метра от кръстовището с инцидента, при който загина журналистът Милен Цветков. Регистрационният номер е същият като на колата, с която Тити Папазов се появява на публични събития.

Снимка: btvnovinite.bg

Пред bTV Папазов призна, че автомобилът е негов и той го управлява. А за нарушаването на правилата отговори, смеейки се: „На черното не мога да кажа, че е бяло. То не е смешна ситуацията, съжалявам“.

На 13 юни същата кола е паркирана на зелени площи и на тротоар на бул. „Петко Каравелов“. Треньорът призна отново за извършеното нарушение и добави, че на кортовете на басейн „Спартак“ детето му спортува.  

Снимка: btvnovinite.bgНа 1 февруари същият автомобил е паркиран на пътното платно, а Папазов потвърди, че пак той е управлявал колата.

Сигналите са качени в платформата „Гражданите“, а подателите предпочитат да останат анонимни, защото често снимат нарушители и се притесняват от последствия.

Снимка: btvnovinite.bg

В началото на месеца Тити Папазов заяви, че ако стане собственик на ФК „Левски“, няма да минава на червено, днес отново обеща. „Смятам, че мога в името на морала и отговорното отношение към народа, да спирам на зелено, на червено!“, каза Папазов. 

Пътната полиция е сигнализирана за преминаването на червено и ще вземат отношение по случая.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!