„Театърът на българската армия“ кани именниците на Ивановден на безплатна постановка за празника. На имения си ден те могат да гледат представлението „Много шум за нищо". Изненада има и за техните приятели - те пък могат да купят билет на половин цена. 

Снимка: btvnovinite.bg

„Много шум за нищо" е една от постановките рекордьори в театъра - играе се вече 22 години на сцената. За първи път „Театърът на армията“ дава възможност имениците да се възползват от специална оферта за личния си празник.

Снимка: btvnovinite.bg

„В България се казва: „От кал да е, Иван да е“ и именно затова ние направихме една специална промоция за Ивановците, защото са много“, разкрива директорът на Театър „Българска армия" Мирослав Пашов.

Редовните цени на билетите варират между 14 и 18 лева, но като реверанс към придружителите на Ивановците за тях те ще са на половин цена.

„Да покажат някакъв документ, за да удостоверят, че са Ивановци, а може и да не удостоверят – казват: „Аз се казвам Иван“, и ще повярваме“,  казва директорът на театъра

Снимка: btvnovinite.bg

„Очакваме някъде около половината салон да го напълним с Ивановци, защото има мнооого Ивановци“, допълва Йордан Алексиев.

А мераклии да празнуват Ивановден в театъра не липсват. Дори да не носят името Иван или Иванка, всички, които също празнуват на 7 януари, могат да се възползват от специалната оферта за празника.

От театъра очакват всички билети за постановката да бъдат продадени за празника.