Предварителните кастинги за третия сезон на „MasterChef” по bTV вече започнаха. По повод старта на новия сезон в студиото на „120 минути” специални гости бяха шеф Виктор Ангелов и победителят във втория сезон на кулинарното риалити Севда Димитрова.

„След „MasterChef” животът ми се промени коренно, това състезание осмисли оставането ми в България”, каза Севда. Тя каза, че всеки ден се запознавала с нови хора, на които е вдъхнала кураж да следват мечтите си.

„Искам да кажа на всички хора, които чувстват, че носят страстта в себе си, да станат от диваните и да опитат да следват своите мечти, няма нищо по-хубаво от това човек да направи крачка в тази посока”, каза още Севда.

Снимка: bTV

На зрителски въпрос какви са членовете на журито извън предаването, Виктор Ангелов отговори: „Лично аз не съм влизал и излизал от роля, аз правя това, което правя в живота. Аз съм в ролята на мастършеф във всеки един момент”.

„Искам да агитирам всички да се запишат за участие – не се задоволявайте с това, че всичките ви комшии ви казват колко добре готвите. Преместете се от дивана, елате в „MasterChef”, където аз и колегите ще ви дадем вярната посока”.