Областният управител на София и дългогодишен депутат от групата на „Атака“ Илиан Тодоров обяви, че напуска политическата сила.

Причината – скандал с активисти на партията.

Според Тодоров той е бил нападнат от оператор на партийната телевизия след спор с Десислав Чуколов на тема листите за народни представители на последните избори.

Според официална позиция на партията обаче нито Сидеров, нито Чуколов са присъствали на подобен скандал.

„Ами подробността е, че се скарахме за пореден път с г-н Чуколов и разбира се като зам.-председател на партията другите хора от партията застанаха на негова страна. В крайна сметка един от операторите в телевизията ми нанесе удар. Чух, че са пуснали официална позиция от „Атака“, че нито Сидеров, нито Чуколов са били там, което е повече от смешно“, каза Тодоров пред bTV.

Снимка: btvnovinite.bg

„Реши да агресира към колегите, да обижда и му казах, че ако не му е приятна нашата компания, винаги може да си тръгне, след което той ми удари шамар“, разказа Петър Дучев, журналист в телевизия „Алфа“.

Снимка: btvnovinite.bg

„Илиан Тодоров, след голямо количество алкохол и след като разказа за лични проблеми с едната си жена, с другата – малко след това започна да чупи и да хвърля чаши, да буйства, да обижда колеги“, каза пък репортер от партийната телевизия – Николай Караколев.