Световната рок звезда Кори Тейлър излиза утре пред българската публика, като част от неговото турне.

Певецът и екипът му вече са у нас и се готвят за грандиозен концерт на реновираната сцена Арена София в Борисовата градина.

Безкомпромисен, нефилтриран, без маска и без аналог - в сетлиста на европейско си турне Тейлър изпълнява песни от своя нов албум, но и такива от творчеството на бандите, в които е вокалист – Slipknot и Stone Sour.

Специални гости на концерта в София са добре познатите ни от подгряването им миналата година на Pantera - Black Tooth. Mетъл бандата e основана през 2004 г. в Анкара от Туна (вокал), Дениз (бас) и Утку (барабани).

Black Tooth се смята за първия и единствен представител на жанра "южняшки метъл" от Турция. Black Tooth имат три албума и са били част от OzzFest и Sonisphere, споделяли са една сцена с Pantera, Lamb of God, Rammstein, Metallica, Down и много други.

На сцената ще се качи и премиум пост-хардкор групата от Дания - Siamese. Те съчетават тежки рифове с въздушни мелодични вокали и правят парчета, които остават в ума за дни.

Датската метълкор банда Siamese завоюва много сърца по целия свят през последните няколко години. Бандата не спира да турира неуморно из целия свят с артисти като Dead by April, Oceans Ate Alaska, Coheed and Cambria, Dead Letter Circus и много други.