„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

На 13 юни във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Подуенска“, ж.к. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 19 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • ул. „Райно Попович“ от ул. „Петрохан“ до ул. „Подуенска“
  • ул. „Подуенска“ от ул. „Христаки Павлович“ до ул. „Христо Г. Данов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Христаки Павлович“ на кръстовището с ул. „Подуенска“.

Заради строително-ремонтни дейности по ул. „Йосиф Щросмайер“ в ж.к. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • ул. „Йосиф Щросмайер“ от ул. „Кукуш“ до ул. „Русе“
  • ул. „Крум Хр. Стоянов“ от ул. „Йосиф Щросмайер“ до ул. „Трън“
  • сградите на А1, ЦДГ № 52 „Илинденче“, „SIEMENS“, „Инкомс“, Бизнес център „Електрон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Йосиф Щросмайер“ на кръстовището с „Крум Хр. Стоянов“.

Заради ремонтите по ул. „Маестро Кънев“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на ул. „Маестро Кънев“ от бул. „Овча купел“ до ул. "672" и болница „Здравето“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Маестро Кънев“ на кръстовището с ул. 672.