Слави Трифонов с остри думи към Любен Дилов-син във „Фейсбук“.

Поводът – назначаването на председателя на ПГ на „Има такъв народ“ за председател на Комисията по култура и самоотводът на депутата от ГЕРБ Любен Дилов-син от същата комисия, защото не можел да си представи, че ще каже на Тошко Йорданов „уважаеми господин председателю“.

Припомняме, че Дилов-син и Трифонов имат дългогодишно познанство и са работили по редица проекти заедно. 

„Никога не съм си позволявал да говоря за бившите си колеги, камо ли пък за Любен Дилов-син. Най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек, когото познавах. Сега този човек е част от политическата партия на най-цветния и начетен човек - Бойко Борисов, и не иска да каже на бившия си колега Тошко Йорданов "уважаеми". Животът е шантава работа, нали…?“, пише Трифонов.

„Позволявам си да пиша тези лични думи, защото ми е тъжно и ме е срам. И в политиката, и в телевизията, хората са тези, които решават кое е важно, кое е правилно, кое е морално, кое е интересно и в крайна сметка какво трябва да бъде. Бивш ми приятелю и колега, Любене, и сега ще бъде така. Да си жив и здрав и весели празници“, уточнява лидерът на ИТН.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!