При изключителни мерки за безопасност и стриктни противоепидемични мерки от 19 декември, събота, ще бъде достъпна по-голямата част от ски зоната в Пампорово.

От няколко месеца насам в курорта тече сериозна подготовка за сезона, а от дружеството гарантират, че ще направят всичко необходимо за здравето и сигурността на клиентите си.

Снежните условия в курорта са добри за средата на декември, а навременната реакция и използването на метеорологичните условия за производство на изкуствен сняг в края на ноември позволяват да бъдат отлично подготвени и отворени писти №1 – Язовира, №1А – Байпас Малката стена, №6 – Туристическа, №10 - Дельово дере, №11 – Картола, №12 – Стойките.

Снимка: Пампорово/Фейсбук

Работи се усилено и по подготовката на ски зона Мечи чал и има голяма вероятност също да работи от 19 декември.

Любителите на зимните спортове ще могат да се възползват от специални промоционални цени до 27 декември, включително. Целодневната лифт карта в периода ще струва 52 лв. за възрастен и 31 лв. за дете, а ски пакет с включена лифт карта и ски оборудване ще бъде на цена от 62 лв. за възрастен и 38 лв. за дете.

Запазват се промоционалните периоди за лифт картите в дните от 11-и до 15-и и от 18-и до 22-ри януари, включително, както и след 8 март. Въвеждат се два нови вида лифт карти – за младежи до 18 години и за лица над 65 години.